Hardware-Bloggen!

WIFI USB adapter – Trådløs Netværkskort via USB porten

De fleste computere er idag født med en indbygget WIFI adapter, mere kendt som et trådløs netværkskort. Ældre computere, specielt stationære har ofte wifi_USB_adapterikke trådløs netværkskort indbygget derfor er et WIFI USB adapter er et godt, nemt og hurtigt valg. Ligeledes kan det trådløse netværkskort i nyere computere være gået i stykker og du har brug for et nyt. Læs artiklen her og få styr på hvad du bør vælge.

150mbps vs. 300mbps

Hastigheden er angivet som “Mbps” og betyder hvor meget data der kan sendes frem og tilbage fra din router og dit USB WIFI adapter.
150mbps svarer til 18,75MB overførsel pr sek(i teorien)
300mbps svarer til 37,5MB overførsel pr sek(i teorien)

WIFI USB adapter

NANO WIFI USB adapter

Streamer og bruger du nettet til at overføre tunge filer vil jeg helt klart anbefale dig 300mbps. Henter du kun mails, surfer lidt på nettet, kan du sagtens nøjes med en USB WIFI adapter på 150mbps. Er du i tvivl, så vælg 300mbps versionen – så har du bedre fremtidssikret dit wifi.

Forskellige modeller / designs

Der finders mange forskellige modeller og mærker som fylder mer eller mindre. Er det vigtigt for dig, at USB wifi adapteren skal være så skjult som muligt kan du sagtens vælge den næsten usynlige model.

WIFI USB modeller jeg anbefalerTPlink trådløs netværkskort

Lille 150mbps NANO trådløs USB netværkskort

300mbps WIFI USB adapter

Mindre WIFI USB adapter med antenne

Michael • 17/06/2015


Tidligere indlæg

Næste indlæg

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *