Hardware-Bloggen!

Ringeklokke / Dørklokke med sensor eller dørkontakt

Der finders et utal af ringeklokker og dørklokker både manueller og automatiske. Her vil jeg gennemgå to smarte løsninger hvor den besøgende ikke aktivt skal trykke på en knap.

Dørklokke med sensor

dorklokke_med_pir_sensor

Ringeklokke med sensor – Smart

Smart ringeklokke til erhverv og privat brug som “ringer” når der er bevægelse i synsfeltet for sensoren. Dette bevirker at man kan høre med det samme når nogen kommer ind af bagdøren, ind af døren eller andre valgte steder helt automatisk, uden at den besøgende behøver aktivt at trykke på en alm. trykknap. Det hele forgår via senderen(sensoren) som sender signal til modtageren om bevægelse i området, hvorefter den ringer.

Sensoren kan nemt drejes i den rigtige retning for bedst udnyttelse.
Klik her for at købe Dørklokke med sensor på produktsiden.

 

Dørklokke med dørkontakt

Ringeklokke med dorkontakt

Ringeklokke med dørkontakt

Har du altid gerne ville vide hvornår der kom nogen ind af døren? Nøjagtig som man oplever det når man går ind i en butik? Nu har du chancen for at erhverve dig denne ringeklokke med dørkontakt som både kan bruges privat og til erhverv. Det hele fungerer via senderen(dørkontakten) som sender signal til modtageren når døren går op, dvs. når de to enheder fraskilles. Når dette sker sendes signal til modtageren som “ringer”. Det er super smart og super simpelt setup som gør at du altid vil høre når nogen kommer ind af døren.

Klik her for at købe Ringeklokke med dørkontakt

Har du spørgsmål eller kommentar er du meget velkommen til at skrive i kommentar feltet herunder 🙂

Michael • 10/05/2016


Tidligere indlæg

Næste indlæg

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *