Hardware-Bloggen!

Projektor ophæng – Hvilket skal jeg vælge?

Det findes et utal af forskellige projektor ophæng med forskellige monteringsmuligheder. Spørgsmålet er, hvilken model passer dine behov bedst? Her vil jeg kort gennemgå hvad du skal være opmærksom på inden du bestiller dit projektor beslag.

Montering i loftet eller på væggen?

En projektor ses ofte monteret i loftet. Denne metode er den mest brugte og der findes flest produktløsninger til denne metode. En anden, og ofte overset metode er vægmonteringen. Vægmonteringen af projektor er en smart løsning og kan være nødvendig i situationer med højt til loftet. Har man højt til loftet og ikke lige har en væg i nærheden af hvor projektoren ønskes placeret, kan et projektor ophæng med højde indstilling som dette, være løsningen.

 

Tilt

Ofte er det nødvendig at ophænget kan tilte, så din projektor kan sidde i den helt korrekte placering. Det skal du være opmærksom på inden du køber. Enkelte projektorer kan dog også justeres i selve beslaget som ophænget monteres i. Hvis dette er tilfældet behøves du ikke projektor ophæng med tilt.

 

Montér projektoren på ophænget

De fleste projektor ophæng passer til alle gense projektere via et smart og variabel skruesystem. Så du behøves altså ikke spekulere på om ophænget passer din projektor.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at skrive en kommentar.

ophæng til projektorprojektor ophæng

Michael • 15/03/2016


Tidligere indlæg

Næste indlæg

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *