Hardware-Bloggen!

Find den rigtige adapter / strømforsyning

Find den rigtige adapter til din enhed med disse 3 nemme steps
I denne artikel vil jeg kigge på hvordan du finder den korrekte adapter til din enhed. Hvad enten det er til en bærbar computer, tablet, USB enhed, musik instrument eller en hver anden enhed – om det er til stikkontakten i hjemmet eller en adapter til bilen.

1: Find den korrekte spænding til din enhed (Volt)
Har du en gammel adapter er det nemt at finde ud af hvor mange volt din enhed skal bruge for at fungere. Kig på din gammel adapter/strømforsyning og led efter “V”. Det tal før “V” angiver hvor stor en spænding dit apparat skal bruge for at fungere.

Har du ikke en adapter, er den blevet væk eller af anden grund ikke har den mere skal der tyes til andre metoder. Kig på din enhed og se om der står angivet hvor stør spænding den skal have. Alternativ kan du kigge i manualen eller søge på google.

2: Find ud af hvor mange ampere skal din enhed bruge?
Når du har fundet spændingen er det tid til at kigge på ampere som ofte bare er angivet: “A”, “amp” eller “mA”(miliamper). Igen, kig på din gammel strømforsyning og find ampere symbolet. Det er vigtigt at ampere på den nye adapter er lig eller større end dem som er angivet på den gamle.

Har du ikke din enheds strømforsyning må du igen foretage en søgning på google eller kigge i manualen.

3: Find det korrekte stik
Universal strømforsyninger kommer med flere forskellige stiktyper. Alle adaptere/strømforsyninger på Hardware-store.dk er angivet med mål på stikket, så det er frem med linealen(skydelære vil være at foretrække) for at måle dit gamle stik. Mål din gamle strømforsynings ydre/indre diameter og sammenlig med målene på produktsiden. Klik på nedenstående kategori alt efter hvad du skal bruge og se produkt udvalget.

Strøm adapter
Computer oplader
Computeroplader til bil

Michael • 31/03/2013


Tidligere indlæg

Næste indlæg

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *